1) Ενθαρρύνει τις εξελίξεις του άνω μέρους του σώματος και του πυρήνα σας

'Ερευνα που έγινε έχει δείξει ότι οι ασκήσεις για το κάτω σώμα, όπως βαθύ κάθισμα και άρσεις θανάτου ενισχύουν την παραγωγή και την απελευθέρωση της φυσικής αυξητικής ορμόνης και τεστοστερόνης. Η απελευθέρωση αυτών στην κυκλοφορία του αίματός σας, δέν βοηθά μόνο τους μυς των ποδιών σας, αλλά και το άνω μέρος του σώματος και τον πυρήνα δίνοντας επιπλέον δόση στους Μύες σας.

2) Ενισχύει τη γενική υγεία του κάτω μέρους του σώματός και την ευημερία σας

Όταν γυμνάζεται τα πόδια σας δέν δημιουργεί μόνο προφανεί αποτελέσματα για τους μυς αλλά μια έρευνα έχει δείξει ότι η προπόνηση αντοχής μπορεί επίσης να διεγείρει την οστική ασβεστοποίηση, να ενισχύση την
ανθεκτικότητα των τενόντων και συνδέσμων και την συνολική ενδυνάμωση τενόντων. Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι ο βασικός σας στόχος αυτή τη στιγμή, όσο μεγαλώνετε, όλο και πιο μεγαλύτερη σημασία θα έχει.

3) Ενισχύει την ικανότητα του σώματός σας στο κάψιμο θερμίδων


Οι Μύες των ποδιών έχουν τη δυνατότητα να καίνε τις περισσότερες θερμίδες, ακόμη και σε ώρα ανάπαυσης. Επιπλέον, τα πόδια σας είναι η περιοχή που συχνά χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της καρδιαγγειακής άσκησης. Ως εκ τούτου, αν αυξηθεί το μέγεθος και η δύναμη των ποδιών σας, δημιουργήτε διπλή επίδραση, που όχι μόνο αυξάνεται την ικανότητα του σώματός σας για να κάψετε θερμίδες, αλλά και ένα πιο αποτελεσματικό σώμα για να τροφοδοτήσετε τις προπονήσεις σας.



4) Δημιουργεί ισορροπία μεταξύ άνω και κάτω μέρος του σώματος

Όσο φαρδιά και να είναι τα σορτς στη μόδα, δεν μπορείτε να ξεφύγετε το γεγονός ότι όσο μυώδες και να είναι το κορμί στο άνο μέρος, φένετε γελοία ισορροπημένο με ένα ζευγάρι πολύ λεπτά πόδια! Δημιουργεί μία μισοτελειωμένη εικόνα του σώματος που δεν θα σας κερδίσει ψήφους των σοβαρών χρηστών γυμναστηρίου ή για μια γυναίκα που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορείτε και να φοράτε φαρδιά σορτς για πάντα.

5) Απαραίτητο για όλα τα αθλήματα

Αν, όπως πολλοί χρήστες γυμναστήριου που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο για να συμπληρώσουνε και να ενισχύσουνε την ικανότητά για ένα επιλεγμένο αθλητισμό, τότε θα συμφωνήσετε με αυτή την απλή δήλωση! Όλα σχεδόν τα αθλήματα απαιτούν να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας σε κάπιο βαθμό και για πολλά αθλήματα αυτό είναι προφανές.

Συμπέρασμα
Έτσι, αν θέλετε να ενισχύσετε περαιτέρω το ανώ μέρος του σώματος σας, να διατηρήσετε την υγεία του κάτω μέρους του σώματος σας, να ενισχύσει την ικανότητά σας για να κάψετε θερμίδες και να ενισχύσει τις επιδόσεις σας στον επιλεγμένο αθλητισμό σας, απλά αφιερώστε λίγο χρόνο για να γυμνάζεται και τα πόδια σας.